NASLOVNICA arrow MOJ SVIJET
MOJ SVIJET
Moj Svijet - vaš svijet PDF Ispis E-mail
Administrator   

MojSvijet.hr - vaša stranica

 

Poštovani prijatelji,

Vjerojatno ste zapazili male promjene koje su napravljene na Stranici posljednjih dana. Ipak, u biti, kao što ćete i sami vidjeti, sve ostaje isto. Malo su jasnije postavljeni ciljevi i sadržaji. Kako je istaknuto na naslovnici, MojSvijet.hr će i dalje donositi „ birane teme, tekstove, autore...“ i sve ono što mislimo da bi moglo biti vrijedno, a što se u ovoj našoj svakodnevnoj  žurbi lako propusti.

 

Sjećanje...

Opširnije...
 
Moj svijet - što je to? PDF Ispis E-mail
Administrator   

Što je moj svijet?

 

Moj svijet je udruga kojoj je primarni cilj djelovati na promicanju kulture, posebno dobre glazbe, prije svega  klasične, pomagati mladim umjetnicima na njihovu putu afirmacije, i općenito nastojati oko unapređenja kvalitete života...

Opširnije...
 
Humanitarne aktivnosti Kluba PDF Ispis E-mail
Administrator   

Činiti dobro, zalagati se za dobro, pomoći onima kojima je najteže, najpotrebnije, raditi na unapređenju kvalitete života –neki su od proklamiranih ciljeva udruge – kluba Moj svijet, koja postoji  od lipnja 2007.  A onih kojima  nije lako, koji  se bore s teškim bolestima i siromaštvom  i kojima je potrebna   pomoć i solidarnost  drugih ljudi,  ima dosta.

Opširnije...
 
Udruga - zašto? PDF Ispis E-mail
Administrator   

Ako  misliš da je ovaj  svijet savršen, ako si zadovoljan  sa svime što vidiš oko sebe,  onda ti vjerojatno ne treba ništa  više, pa ni ova udruga (klub). Ali, ako  misliš da nije tako, i da  bi se tu moglo i  trebalo nešto mijenjati, popravljati,  ako  još imaš   vjere u mogućnost    utjecaja pojedinca na svijet oko sebe,  onda  bi mogao razmišljati o povezivanju s drugima. Jer, sami teško da možemo bilo što.  A udruženi - možemo barem pokušavati. 

Opširnije...
 
Kontakt PDF Ispis E-mail
Administrator   

 

MojSvijet.hr

...izabrane teme,  tekstovi, autori... i sve vrijedno što ste propustili...

 

 

Moj svijet - My World

Udruga za promicanje kvalitete življenja

Assotiation for Promoting the Quality of Life 

 

 

Adresa:

Zelinska 7,  Zagreb, Hrvatska (Croatia)

www.mojsvijet.hr

e-mail: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript

 

Žiro račun: 2402006 -1100507105 (Zagreb, Erste & Steiermärkische Bank)

Matični broj: 02244489, 

OIB: 86007567711

Udruga Moj svijet, Zagreb

 

(veljača 2011.)

 

Opširnije...