NASLOVNICA arrow GLAZBENE STAZE
GLAZBENE STAZE
Osvrt na II. zagrebački festival klavirskih dua PDF Ispis E-mail
Administrator   

 

... MD Lisinski tijekom obje klavirske večeri bila je pravi hram klasične glazbe u njenom najboljem smislu. Atmosfera jednako pozitivna i u dvorani i na pozornici. Publika, mahom mlađa, nije krila svoje oduševljenje maestralnim izvedbama  brižno izabranih skladbi za klavir četveroručno iz opusa velikih imena klasike. Niti je štedjela aplauze pozivajući izvođače na višestruki izlazak na pozornicu...

 

Opširnije...
 
Zagreb Piano Duo festival PDF Ispis E-mail
Administrator   

U Zagrebu će se od 4. -7. listopada 2017., održati drugi po redu Zagrebački festival klavirskih dua! Na festivalu će u tri koncerta nastupiti vrsni hrvatski pijanisti i orguljaši, a istaknuti profesori predvodit će tribinu naslovljenu „Zašto četveroručno?“. Posjetite neko od događanja koja smo vam pripremili. Organizator udruga Moj svijet.Za više informacija posjetite stranicu www.zagrebpianoduofest.com 

 

Opširnije...
 
Moj svijet - 10 godina PDF Ispis E-mail
Administrator   

10. godina

 

Krka

 

S radošću i ne bez ponosa potsjećamo vas da ove godine naš i vaš MojSvijet.hr obilježava desetu obljetnicu svoga postojanja u cyber prostoru. Pokrenut 2007.godine kao platforma istoimene udruge „za povezivanje ljudi dobre volje, orjentiranih prema dobru“, a ponajprije za praćenje kulturnoumjetničkih, najvećim dijelom glazbenih i pomalo humanitarnih aktivnosti, kroz svo ovo vrijeme ostao je na tragu programiranih ciljeva i sadržaja.

Opširnije...
 
Glazbene staze - nova web stranica PDF Ispis E-mail
Administrator   
.png 
 
 
 
 
Koncertom  4 HANDS AND FRIENDS koji će se održati 19. listopada 2013. u Maloj dvorani Vatroslav Lisinski s početkom u 20 sati, Glazbene staze ulaze u novu 5. koncertnu sezonu Ciklusa!
 
Više informacija potražite na www.glazbenestaze.com!
 
 
Ansambl Glazbene staze: Uspjeh PDF Ispis E-mail
Administrator   

Osvrt na koncert  „Music trek meets star trek“  

Ako ste 11. svibnja - u subotu navečer bili u Lisinskom vjerojatno ste se malo iznenadili gužvom i dugim redom pred blagajnom. Na programu za tu večer bio je samo koncert ansambla Glazbenih staza  pod nazivom Music trek meets star trek, drugih događanja nije bilo. Tražila se karta više. Malo neobično kad su u pitanju  koncerti klasične glazbe, osim ako ne nastupa Pogorelić  ili neka druga svjetska veličina.

Iz drugih medija:  http://film-mag.net/wp/?p=8141
 

Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 1 - 9 od 36