NASLOVNICA arrow U POTRAZI
U POTRAZI
Božićna čestitka PDF Ispis E-mail
Administrator   

 

Sretan Božić i

            Nova 2018. godina

 

 

 

Uz nadahnute i optimistične poruke  fra Zvjezdana Linića, koji nas je ne tako davno napustio  - divan, ali uvijek aktualan tekst iz knjižice "Božić s fra  Zvjezdanom Linićem“  koju je svojevremeno izdao Večernji list. 

Opširnije...
 
Bozanić: 10 postulata za spas Domovine PDF Ispis E-mail
Administrator   

Propovjed prvog čovjeka crkve u Hrvata kardinala Bozanića u povodu 25. lipnja - Dana državnosti sažet je prikaz aktualnog stanja u našoj domovini – naših nedaća i nevolja koje se katkad čine nerješivima, a isto tako i detaljan popis mjera (postulata) bez kojih nema izgleda da se oslobodimo tih nevolja i lutanja našim bespućima sličnim onima biblijskom pustinjom. Kao i obično, poruke su ostala bez ikakva odjeka u javnim medijima iako su izrečene i pred cijelim državnim vrhom. A one su toliko su važne i tiču se kako cijelog naroda tako i svakog pojedinca da bi ih svi, osobito oni najodgovorniji, morali stalno imati na umu.

 

Opširnije...
 
Hommage Agustinu PDF Ispis E-mail
Administrator   
...Učinio si da shvatim kako smisao i sreća nisu u trci za gomilanjem materijalnih dobara, pokušavao živjeti po tvojim zapovijedima, a ti si se pobrinuo da mi ne uzmanjka ništa; dao si mi i više nego što sam zaslužio i nego što bih i sam tražio, pazeći opet da to ne bude preko mojih mogućnosti podnošenja takvih iskušenja...
Opširnije...
 
Fatimska ukazanja PDF Ispis E-mail
Administrator   

 

U povodu stote obljetnice ukazanja Blažene Djevice Marije malim pastirima u Fatimi papa Franjo proglasio je svetima njih dvoje - Jacinta i Francisca Marta, koji su ubrzo umrli od španjolske gripe. Lucija će ostati, jer Isus želi da se svijetom proširi pobožnost Marijinu Bezgrešnom Srcu. Osobito dobar opis samih ukazanja prenijeo je u Večernjem listu od petka, 12. svibnja 2017.  novinar Darko Pavičić.

 

Opširnije...
 
Sretan Uskrs PDF Ispis E-mail
Administrator   

 

SRETAN I BLAGOSLOVLJEN

USKRS!

   

Uz lijepe stihove - molitvu pjesnika Mile Prpe Kristu kroz vjekove

 

Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 1 - 9 od 96