NASLOVNICA arrow I JOŠ PONEŠTO
I JOŠ PONEŠTO
M. Marušić: O rodnoj ideologiji i odgovor Dokumenti PDF Ispis E-mail
Administrator   

Dva sjajna teksta istaknutog znanstvenika profesora Matka Marušića objavljena na portalu Narod.hr u kojima se na argumentiran način suprotstavlja tezama iznešenim u Otvorenom pismu Documente hrvatskoj Vladi i Saboru i o Hininoj propagandi zastupnika rodne ideologije i poziva na isto takvu otvorenu i poštenu raspravu.

 

Opširnije...
 
Hodak: Odgoj mladih u Hrvatskoj PDF Ispis E-mail
Administrator   

Evo što o odgoju mladih u Hrvatskoj kaže mudri i iskusni znalac pravnik Zvonimir Hodak. A takve bi trebalo poslušati, zar ne? Jer nikada nije bilo niti ima baš previše onih koji znaju i koji misle. Pa iako se čini uzaludnim i siziifovski opirati se plimnom valu globalizacije i liberalizma koji sve opravdava kad je u pitanju neki „viši“ interes, koje nam rastaču sve ono što nam se do jučer činilo vrijednim i svetim, možemo barem znati o čemu je riječ. Jer, opet, nikad se ne zna, možda ipak još nije sve izgubljeno.

 

Opširnije...
 
Prisoje - Buško jezero PDF Ispis E-mail
Administrator   

 

Uz lijepe prizore Prisoja i Buškoga jezera koje prenosimo sa fb stranice "Tomislavgrad kroz fotografiju“, možete ponešto doznati kako je to bilo nekad davno.  http://www.tomislavcity.com/index.php/prisoje

 

Opširnije...
 
Noam Chomsky: Deset strategija manipulacije ljudima PDF Ispis E-mail
Administrator   

Siromašnijim slojevima treba onemogućiti pristup mehanizmima razumijevanje manipulacije njihovim pristankom. Kvalitet obrazovanja nižih društvenih slojeva treba biti što slabiji ili ispod prosjeka, da bi ponor između obrazovanja viših i nižih slojeva ostao nepremostiv. Na osnovi rada jednog od najutjecajnijih svjetskih intelektualaca, američkog lingviste Noama Chomskog, donosimo vam popis od deset strategija manipulacije putem medija.

Opširnije...
 
Tamo da putujem PDF Ispis E-mail
Administrator   

 

Gospa od Puta – kip BDM s djetetom Isusom, prekrasno djelo hrvatskih akademskih kipara Krune Bošnjaka i Vene Jerkovića, na jednom od najljepših odmorišta uz AC Zagreb-Split (Krka). Gotovo da je suvišan svaki komentar. Prelijepo, monumentalno. Ako prolazite ovuda – ne propustite zastati i pogledati. I ako osjećate potrebu – pomoliti se... Svojoj Gospi, najvjernijoj i najmoćnijoj Odvjetnici svih koji traže njenu pomoć. I sjetiti se Tina...I patiti bez suze...mirno nesretan...


Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 1 - 9 od 127