NASLOVNICA arrow I JOŠ PONEŠTO
I JOŠ PONEŠTO
Riječ urednika PDF Ispis E-mail
Administrator   

Dragi prijatelji,

 

Dobro  došli   na   www.mojsvijet.hr,  Stranicu  udruge (kluba) Moj svijet.  Ona se  do sada dobro  drži  i nadam se da će  uz nastojanje svih nas živjeti i razvijati se i dalje. Njen izgled i sadržaj  za sada su rezultat  rada  nekolicine članova uredništva, koji željno očekuju vaše uključivanje i vaš doprinos.

Smisao    Stranice  i  svrha je   omogućiti   članovima  Kluba, a i ostalima, koji u njoj prepoznaju sebi bliske sadržaje,   međusobnu kominikaciju, upoznavanje, zbližavanje, iznošenje ideja, prijedloga, stajališta, komentara  itd. , ili jednostavno rečeno -  unapređenje kvalitete života i promocija  "dobra".   Siguran sam da smo na dobrom putu  i vjerujem da ćemo uspjeti.

 

Opširnije...
 
MOJ SVIJET U 2008. PDF Ispis E-mail
Administrator   
 

Dragi prijatelji, članovi kluba Moj svijet i  svi ostali posjetitelji  Stranice,

 

Ispraćaj Stare i doček Nove god. već smo zaboravili, neki su još na  alpskim  skijalištima  EU,  a drugi  kao i ja, pretpostavljam većina,  ponovo u svakodnevnim obavezama.  i planovima za ovu godinu. Pokušavam nešto napisati  čime bi i vas potaknuo  da se malo više aktivirate i u Klubu i  u kreiranju ove Stranice.

 

Opširnije...
 
Za Novu godinu.... PDF Ispis E-mail
Administrator   

Za Novu  godinu....

 

Dragi prijatelji, Stranica    živi  evo već nekoliko mjeseci. I sigurno se  pitate čemu sve ovo: vraćanje u prošlost, pokazivanje starih tekstova, manje ili više znanih,  nekih, dapače,  opće poznatih,  prenošenje novinskih članaka itd.  Pisanje o temama koje nikoga ne zanimaju,  moraliziranje i sl. Komu sve to treba? Znam, malo komu, ili  nikomu.

 


Opširnije...
 
Cromwell: Znameniti govor PDF Ispis E-mail
Administrator   
Oliver Cromwell: Govor u parlamentu

 

 

(...) strančarsko ste  društvo i protivnici svake dobre vlasti; krdo ste proračunatih hulja i  poput Ezava prodali biste vlastitu zemlju za par zrna žita, i poput Jude izdali  biste  vlastitoga Boga za nekoliko srebrnjaka. Sačuvaste li makar jednu jedinu vrlinu? Postoji li i jedan jedini porok kome se ne odaste? U moga je konja  više vjere  negoli u vas; vaš je Bog zlato (...) 

 

Opširnije...
 
Nakon koncerta PDF Ispis E-mail
Administrator   
Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 11 12 13 14 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 109 - 117 od 119