NASLOVNICA arrow I JOŠ PONEŠTO
I JOŠ PONEŠTO
Snijezni Dubrovnik PDF Ispis E-mail
Administrator   

Sent: Thursday, February 26, 2009 8:26 AM

Subject: Sniježni Dubrovnik

 

Ne mogu odoljet da ne pošaljem ovaj link sa zbilja prekrasnim fotkama našeg Grada u neobičnom zimskom ruhu!!

 

Prekrasno!! 

 

http://www.crometeo.net/phpbb/viewtopic.php?t=5274

 

Pozdrav

                  Dražena

 
Hrvatski usud PDF Ispis E-mail
Administrator   

Hrvatski usud

Dr. Božo Goluža, Crkva na kamenu

 

(...) Možda se ponovno pitamo zašto se Hrvatima sve ovo događa? Hrvatski politički predstavnici i narodni zastupnici često ne mogu postići konsenzus oko najvažnijih nacional­nih pitanja. Svatko, što zbog ideoloških što zbog politikant­skih interesa, vuče na svoju stranu. Mnogima su važnije boje njihove crne, crvene, žute ili plave zastave nego nacionalni boljitak (...).

 

Opširnije...
 
Hercegovački križ PDF Ispis E-mail
Administrator   

U  dobru Hrvati u zlu Hercegovci

Nino Raspudić, Naša ognjišta

 

(...) S bukom koja se diže oko hercegovačkoga lopova može se mjeriti samo šutnja oko uspješnih hercegovačkih poduzetnika koji su spasili tvornice i zaposlili stotine ljudi npr. u Bjelovaru ili Osijeku. Negativnomu imidžu Hercegovaca u hrvatskoj javnosti obilno je do­prinijelo nekoliko zadriglih, pri­mitivnih i priglupih likova koji su, budući da odgovaraju stereotipnoj slici Hercegovca, uvijek dobrodošli gosti u antihercegovačkim mediji­ma (...)

Opširnije...
 
Zvonimir Baletić PDF Ispis E-mail
Administrator   

Zvonimir Baletić

Razgovarao: Andrija Tunjić, Vijenac

Kuna nikada nije priznata kao nacionalna valuta

(...) Zato je Vijenac svoj prostor ustupio akademiku Zvonimiru Baletiću, uvaženom ekonomistu i novoimenovanom predsjedniku Vijeća za ekonomska istraživanja HAZU-a, koji je prije desetak i više godina upozoravao na posljedice službene hrvatske ekonomske politike. Što je predlagao, a što se prihvatilo i kako iz krize u kojoj se nalazimo govori u ovom razgovoru (...)   Ako želite saznati više o ekonomskoj situaciji u našoj domovini, kao i u svijetu, o uzrocima recesije, kao i mogućnostima izlaza iz nje, isplati vam se pročitati ovaj briljantni, pravi profesorski tekst.

Opširnije...
 
Skupa medicina PDF Ispis E-mail
Administrator   

Brojem rezonancija na svjetskoj razini, nedostaje barem 13 linearnih akceleratora

Biserka Lovrić, Vjesnik

 

Magnetske rezonancije samo su jedna grana moderne medicinske tehnike i tehnologije u dijagnostici koja juriša prema još donedavno nezamislivim mogućnostima, zbog čega su i velike liste čekanja pacijenata koji brzo i jednostavno žele saznati što im je. Traže se sve bolji i detaljniji prikazi stanja organa i tkiva radi ispravne dijagnoze, a pritom da bude što manje zračenja i ubrizgavanja kontrastnih tekućina.

Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 55 - 63 od 119