NASLOVNICA arrow OD PRIJATELJA
OD PRIJATELJA
Glazbena biblioteka PDF Ispis E-mail
Administrator   

 

Fantastična kolekcija svjetskih hitova. Iz impresivnog popisa izaberite ime pjevača, kliknite na njegovo ime  i otvorit će vam se video i s desne strane kompletan tekst pjesme koju pjeva. Na toj strani, ako kliznete na donji dio vidjet ćete sve pjesme koje je taj pjevač snimio  i sve ih možete slušati i gledati! I što drugo nego: izaberite i uživajte!

 

Opširnije...
 
Zrnca mudrosti PDF Ispis E-mail
Administrator   

U ovom našem užurbanom vremenu, uhvaćeni u zamku neprekidne utrke za nekim boljim mjestom na društvenoj skali, za stvarima koje nam često nisu ni  potrebne i o kojima postajemo ovisni, lako zaboravljamo na ono najvažnije u našim životima, što nas čini nesretnima. I ovo je došlo od prijatelja kao Lijek za dušu, bila bi šteta propustiti.

Opširnije...
 
"Zlatne" godine PDF Ispis E-mail
Administrator   

Ne bih znao zašto se godine iznad 65. zovu "zlatne" (možda za to jer ih je preostalo tako malo), ali kakve bile da bile, ne možemo iz svoje kože. Pa ako to, možda, prije i nismo znali, pokušajmo to što preostaje malo mudrije trošiti. Evo savjeta koje šalju prijatelji, mislim da se nema što dodati. Pročitajte!

 

Opširnije...
 
Naše vrijeme PDF Ispis E-mail
Administrator   

 

    ...Živimo duže, ali ispraznije. Okruženi smo brzom hranom i sporom probavom. Trećina čovječanstva umire od gladi, a trećina od bolesne debljine. Imamo na stotine Facebook prijatelja i nijednog pravog druga...Zanimljive opservacije nepoznatog autora, koje i svi, nažalost, zapažamou svojoj svakodnevici.

 

 

 

Opširnije...
 
Vijenac, MH: Istina o Jasenovcu PDF Ispis E-mail
Administrator   

...Jasenovački logor i broj ubijenih u logoru od Drugoga svjetskog rata ne prestaju intrigirati povjesničare, a osobito Srbe i Hrvate. Bez obzira na sve dokaze, mnogi srpski povjesničari i političari tvrde da je u Jasenovcu ubijeno 700.000 Srba, a tu brojku nedavno je kao istinu ponudio i parlament Republike Srpske te je razaslao po svijetu. Bio je to povod za razgovor s Igrom Vukićem, jednim od suautora istraživačke knjige Jasenovački logori, koju je objavilo Društvo za istraživanje trostrukoga logora Jasenovac...Razgovarao Andrija Tunjić

 

Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 1 - 9 od 33