NASLOVNICA arrow U POTRAZI arrow Verbum - Anđeo u vodi
Verbum - Anđeo u vodi PDF Ispis E-mail
Administrator   

Verbum d.o.o.
Split, srijeda 4. lipnja 2008.

  

Priopćenje za medije: Nakladna kuća Verbum predstavila ilustriranu knjigu ''Anđeo u vodi. Priča o mom rođenju''

 

U srijedu, 4. lipnja u prostorijama nakladne kuće Verbum predstavljena je ilustrirana knjiga ''Anđeo u vodi. Priča o mom rođenju'' koja na jedinstven način donosi pripovjest o novom životu i rođenju, iz perspektive djeteta u majčinoj utrobi, ne ostavljajući ravnodušnim nikoga tko knjigu uzme u ruke jer je priča o rođenju priča sviju nas.

 

 

ANĐEO U VODI

Priča o mom rođenju

 

U srijedu, 4. lipnja u prostorijama nakladne kuće Verbum predstavljena je ilustrirana knjiga Anđeo u vodi. Priča o mom rođenju koja na jedinstven način donosi pripovjest o novom životu i rođenju, iz perspektive djeteta u majčinoj utrobi, a knjigu su predstavili direktor nakladne kuće Verbum Miro Radalj te glavni urednik nakladne kuće Verbum mr. sc. Petar Balta.

 

Ova jedinstvena ilustrirana knjiga, čija je autorica uspješna dječja spisateljica Regina Doman, priča pripovijest o razvoju ljudskog bića od trenutka začeća do prvih dana rođenja na jednostavan i zanimljiv način i to iz perspektive djeteta koje se razvija u majčinoj utrobi. Kako joj se tijelo i svijest razvijaju, beba čuje zvukove iz vanjskog svijeta i uči o sebi, svijetu i Bogu. Zahvaljujući jednostavnom jeziku i zanimljivim ilustracijama poznatog ilustratora Bena Hatkea ova knjiga će djeci omogućiti prve spoznaje o razvoju djeteta prije rođenja i o samom rođenju. Nadahnut i jednostavan tekst nadopunjen je izvrsnim ilustracijama koje su i znanstveno točne, a koje na vjeran način prikazuju i osvjetljavaju čudo stvaranja i razvoja novog života.

 

I dok je ova knjiga namjenjena djeci, i odrasli koji im je budu čitali bit će duboku dirnuti i podučeni kako humorom koji proizlazi iz bebina viđenja trudnoće, a koji se otkriva u razgovoru bebe i anđela, tako i porukom o životu. Ova je knjiga vrijedan poučni izvor, priča koja će oduševiti svu malu djecu, zato što je putovanje od začeća do rođenja i njihova priča, ali će duboko u srce dirnuti i roditelje. Idealna je stoga za svaku obitelj, posebno u tenutcima iščekivanja novog člana i radovanja njegovom rođenju.

 

________________________________
Jelena Hrgović,
Izvršna urednica
tel. 021/340 267
Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
________________________________
Verbum d.o.o.
Trumbićeva obala 12
tel. 021/340 260; fax 021/340 270
Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
www.verbum.hr

 
« Prethodna   Sljedeća »