Osvrt na koncert: Volim...klasičnu glazbu! PDF Ispis E-mail
Administrator   

Osvrt na koncert: Volim, volim, volim!

- izvođačima


Dragi prijatelji,


Jedna mala glazbena ( i scenska) avantura je iza nas. Čini se pomalo nestvarno, ali  ona se doista dogodila. Bili ste sukreatori uistinu  lijepog događaja. Vaš nastup je bio uspješan i zapažen. Postigli ste ono što je želja svakog umjetnika – osvojili publiku, odvojili ju na trenutak od stvarnosti kako bi osjetili „dodir beskraja“ , istinske ljepote i harmonije. Zaslužili ste iskrene čestitke i pohvalu. Svi bez izuzetka. Vi koji ste bili na sceni, kao i oni koje se nije vidjelo – likovnjaci, dizajneri, članovi umjetničkog vijeća, ali koji su pridonijeli da sve prođe  onako kako je zamišljeno.

 

 

  

Galerija slika

 

Hvala vam na sudjelovanju, na povjerenju i na hrabrosti. Još jednom smo pokazali sami sebi da je moguće i ono što se čini nemogućim. Kad se nešto jako voli i želi. I kad smo spremni na malo više truda i rizika. Ako smo uspjeli u ovom projektu, zašto ne bismo i u drugom, i trećem…Unatoč nekim suvremenim trendovima koji nam baš ne idu u prilog.  Jer, uvjerili smo se, i Glazbene staze, koje su već ušle u treću godinu svoga života to pokazuju - dobro osmišljeni programi uz kvalitetnu izvedbu i odgovarajuću promidžbu  nisu bez šansi. Uvijek je bilo i bit će onih koje zanima ovo što smo mi izabrali  kao svoju životnu preokupaciju. Ništa za to što većina najčešće traži neke druge, lakše sadržaje.


Sada kad ste već jednom ušli u Glazbene staze, one su vam u svakom pogledu širom otvorene. Ne samo vama, nego i vašim prijateljima. Koji dijele slične vrijednosti. Bilo bi nam drago da se što više uključite u taj projekt. Sve detajnije informacije možete naći na ovim našim stranicama  MojSvijet.hr, koje su i vama na raspolaganju. Pišite o glazbi, ili o čemu god želite, iznosite svoje ideje i prijedloge, uključite i svoje prijatelje. Svima nam je na srcu: afirmacija dobre glazbe,  iznalaženje novih prilika za nastupe, produbljivanje međusobnog povjerenja... Ne treba ponovo otkrivati: pojedinačni napori najčešće su  osuđeni na neuspjeh i razočarenje, dok jedino zajedništvo i solidarnost daju više izgleda...

 

Iz Glazbenih staza sve vas srdačno pozdravlja,


Iva Ljubičić, voditeljica Ciklusa

 

 

 
« Prethodna   Sljedeća »