NASLOVNICA arrow MOJ SVIJET arrow Dobrodošlica
Dobrodošlica PDF Ispis E-mail
V.d. urednika   
 

Poštovani  čitatelji,

Dobro  došli   na   www.mojsvijet.hr, stranicu  udruge (kluba) Moj svijet,   koja  se, evo,    prvi put pojavljuje na cyber prostoru. Neka joj je sretno.  Što je to Moj  svijet, koji je njegov smisao,  ciljevi i dr.  -  možete   pročitati u tekstovima  o Klubu O NAMA. Ako osjetite  da bi to  mogao biti i Vaš  svijet – nitko sretniji od mene.  

                                                                                 

Ova   Stranica  bi    trebala biti   jedan od  instrumenata   za ostvarenje  postavljenih ciljeva Kluba.  Za povezivanje  njegovih članova, njihovu  međusobnu kominikaciju,  upoznavanje, zbližavanje.  Za iznošenje ideja, prijedloga, stajališta, komentara  itd.  To je u biti „oglasna  ploča“,  bilten,  „zidne novine“   Kluba. Koje će  kreirati - pisati  i čitati njegovi  članovi, prema svojoj volji, svome znanju,  svome umijeću, svojim kriterijima, prema svojim željama, potrebama i ciljevima.  Stranica će najvećim  dijelom biti otvorena javnosti i tek najmanjim dijelom  samo  za članove Kluba. 

 

Izgled  Stranice, njen sadržaj,  kvalitet  tekstova, pa i plodovi , ovisit će  o  svima nama - članovima kluba, o  našem angažiranju i  osobnom doprinosu.  Bitno je: pojavila se na svijetlu dana, sasvim mala i  preskromna,  ali vjerujem da će ubrzo pokazati svoju  vrijednost i vitalnost.   Nadam se da  će biti  uspješna u svojoj  osnovnoj namjeni –  unapređenje kvalitete života i promociji  "dobra".  Želio bih da bude interesantna i privlačna, ali ne na  način  naših medija, nego bez   laži i  žutila.   Što se tiče uređivanja i vođenja, volio bih da to što prije uzmu u svoje ruke  ljudi od profesije.

 

Dragi prijatelji, članovi Kluba, svoje priloge – tekstove možete slati na adresu   Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript    Pišite o svemu što želite, što vas veseli,  što vas  žalosti,  što vas ljuti,  brine, što biste željeli promjeniti. Komentirajte    pojave u društvu   koje zapažate, otkrijte svoje ideje,  izrazite  svoje slaganje ili neslaganje,  iznesite svoje prijedloge, inicirajte akcije o kojima ste bilo kada sanjali.   Otkrijte nam i pokažite  tekstove u  tisku koje treba  pročitati, ili možda na njih upozoriti,    dobre knjige, dobre prestave, dobre filmove, dobre koncerte. Itd.

 

Stav je Uredništva, da  za sada,  svi tekstovi prije nego što dođu na stranicu , moraju proći  redakcijsko čitanje.  S vremenom će  se  razmotriti  i mogućnost   aktiviranja  foruma, gdje će članovi Kluba  moći direktno na  Stranici izmjenjivati svoja  mišljenja i   postavljati   svoje priloge.     Srdačno vas pozdravljam i očekujem na našoj  i vašoj Stranici. 

 

V.d. urednika

 
« Prethodna