NASLOVNICA arrow I JOŠ PONEŠTO arrow Riječ urednika
Riječ urednika PDF Ispis E-mail
Administrator   

Dragi prijatelji,

 

Dobro  došli   na   www.mojsvijet.hr,  Stranicu  udruge (kluba) Moj svijet.  Ona se  do sada dobro  drži  i nadam se da će  uz nastojanje svih nas živjeti i razvijati se i dalje. Njen izgled i sadržaj  za sada su rezultat  rada  nekolicine članova uredništva, koji željno očekuju vaše uključivanje i vaš doprinos.

Smisao    Stranice  i  svrha je   omogućiti   članovima  Kluba, a i ostalima, koji u njoj prepoznaju sebi bliske sadržaje,   međusobnu kominikaciju, upoznavanje, zbližavanje, iznošenje ideja, prijedloga, stajališta, komentara  itd. , ili jednostavno rečeno -  unapređenje kvalitete života i promocija  "dobra".   Siguran sam da smo na dobrom putu  i vjerujem da ćemo uspjeti.

 

Dragi prijatelji,  svoje priloge – tekstove možete slati na adresu Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript    I kao stalni poziv:  pišite o svemu što želite, što vas veseli,  što vas  žalosti,  što vas ljuti,  brine, što biste željeli promjeniti. Komentirajte    pojave u društvu   koje zapažate, otkrijte svoje ideje,  izrazite  svoje slaganje ili neslaganje,  iznesite svoje prijedloge, inicirajte akcije o kojima ste bilo kada sanjali.   Otkrijte nam  i pokažite  tekstove u  tisku koje  bi trebalo   pročitati, ili možda na njih upozoriti,    dobre knjige, dobre prestave, dobre filmove, dobre koncerte. Itd.

 

Stav je Uredništva, da  i dalje   svi tekstovi prije nego što dođu na Stranicu , moraju proći  redakcijsko čitanje.  Već je sve pripremljeno za Forum koji će  za sada biti otvoren samo za   registrirane članove, samo ga treba aktivirati.   Ako  se malo zadržite  zapazit ćete i Galeriju koja je još u fazi profiliranja, kao i više drugih detalja.  Idemo naprijed.

 

Srdačno vas pozdravljam i očekujem na našoj  i vašoj  Stranici.                              

Vd.urednika  G.A.

 

 

 
« Prethodna   Sljedeća »