NASLOVNICA
Humanitarna akcija PDF Ispis E-mail
Administrator   

Moj svijet  pridružuje se humanitarnim akcijama  Večernjeg lista i Newsa

 

Činiti dobro, zalagati se za dobro, pomoći onima kojima je najteže, najpotrebnije, raditi na unapređenju kvalitete života –neki su od proklamiranih ciljeva udruge – kluba Moj svijet, koja postoji  oko pola godine. A onih kojima  nije lako, koji  se bore s teškim bolestima i siromaštvom  i kojima je potrebna   pomoć i solidarnost  drugih ljudi,  ima dosta.


 

Udruga Moj svijet rado se  pridružila  plemenitim  akcijama News-a  i Večernjeg lista i na objavljene račune  uplatila  skromne iznose  novca. Na račune hrabrog dječaka Matka Valešića  koji se  liječi od tumora kostiju i  hrabre mlade majke Alenke Zirdum  koja se  bori  protiv  podmukle bolesti sarkoma uplaćeno je po 1000  kuna, a za odličnu  jedanaestogodišnju učenicu Anamariju Lizačić  kojoj trebaju invalidska kolica  500 kn.

 

(U prosincu  prošle god. u organizaciji  udruge Moj svijet  održan je Božićni koncert s programom klasične  glazbe u korist Dječjeg doma u Nazorovoj u Zagrebu, čiji je račun postao  bolji za 17.000 kuna. Za podršku   jednom od najboljih dječjih zborova  u Hrvatskoj „Zlatnoj  harfi“ iz Pakoštana uplaćeno je 2000 kuna ).

 

Sredstva nisu velika (ograničena su jedino našim mogućnostima), ali su od srca i  vjerujemo da će zajedno  s  pomoći drugih dobrih ljudi,  kojih  sigurno ima  dosta, pomoći našim sugrađanima u teškoćama da ih lakše  prebrode. Vjerujemo da je još važnije od samih novaca poslati  im  poruku podrške i ohrabrenja –  da ima nade, da nisu sami,  da treba vjerovati u ljude,  u dobro....

 

Mi iz udruge Moj svijet  želimo im   da   svi oni iz svojih bitaka s  nevoljama, za koje želimo vjerovati da su prolazne, izađu kao pobjednici.  Mi ćemo  i dalje misliti na njih, kao i na sve druge koji su u sličnim prilikama, i pomagati im koliko je to moguće. 

 

Neka nas posjete  ako žele na našoj stranici   www.mojsvijet.hr   i neka nam se jave. 

 
« Prethodna   Sljedeća »